SANGIACOMO, MEER DAN 50 JAAR SUCCES.

Het verhaal van Sangiacomo vindt zijn oorsprong in 1968, geboren in het kloppende hart van Brugnera, gelegen in de provincie Pordenone in het noordoosten van Italië. Sinds 1971 heeft het bedrijf zich gevestigd in Cecchini di Pasiano, waar het een reis van voortdurende groei en innovatie is gestart om de uitdagingen van de internationale markt aan te gaan.  In 1987 nam Sangiacomo het keukenmerk Meson’s over, een beslissend moment dat een evolutie teweegbracht in het bedrijf. Hier begon de creatie van de mooiste kasten en meubelen, doordrenkt van onmiskenbaar Italiaans design en een ongeëvenaarde kwaliteit. De essentiële pijlers van ons succes zijn gebouwd op de fundamenten van prijs-kwaliteitverhouding, verfijnd design en maatwerk. 

Onze toewijding aan het zorgvuldig selecteren van materialen en het streven naar originele oplossingen binnen ons woon- en slaapkamerprogramma onderscheidt ons. Woonkamerkasten, slaapkamerkasten, tafels, stoelen, bedden en nachtkastjes – elk item draagt de stempel van Italiaanse stijl en allure. Of het nu voor individuele klanten is die streven naar verfijning in hun leefruimte of voor projectmatige doeleinden, ons assortiment belichaamt de weelde van betoverend Italiaans design. We streven ernaar om iedereen te omringen met de luxe en schoonheid die ons kenmerkt, waarbij we een harmonieuze samensmelting van functionaliteit en esthetiek bieden. 

Sangiacomo is meer dan alleen meubels. We zijn een verhaal van vakmanschap, traditie en voortdurende evolutie. Onze collecties zijn niet slechts objecten; het zijn verhalen die worden verteld in elke unieke creatie, waarmee we de wereld van interieurdesign blijven verrijken.

Lampo
Scroll to Top