Ditre Italia’s collecties vertegenwoordigen meer dan 45 jaar aan vakmanschap en geschiedenis, verweven in hun verfijnde ontwerpen. Dit omvangrijke assortiment omvat banken, slaapbanken, bedden, fauteuils, tafels, stoelen en aanvullende meubels, allen doordrenkt met een unieke aandacht voor detail en een verfijnde elegantie. Sinds de oprichting in 1976 door de gebroeders De Marchi heeft het bedrijf zich voortdurend ontwikkeld en is het nu een integraal onderdeel van de gerenommeerde Calligaris Group, samen met toonaangevende merken zoals Calligaris, Fatboy, Connubia en Luceplan.

Wat Ditre Italia echt onderscheidt, is het ontwerp dat voorbij het oppervlak kijkt en de essentie van objecten doordringt, resulterend in unieke en suggestieve nieuwe items. We geloven dat degenen die voor Ditre Italia kiezen niet enkel op zoek zijn naar een exclusief product, maar ook naar een nieuw ontwerpconcept dat originele en verrassende thuisomgevingen creëert. Elk stuk draagt het stempel van ambachtelijk vakmanschap en uitmuntendheid, ontstaan uit een diepgaand begrip van esthetiek en functionaliteit. Of het nu een weelderige bank is met doordachte details of een veelzijdige slaapbank die elegantie combineert met gebruiksgemak, elk meubelstuk belichaamt een tijdloze klasse die moeiteloos in verschillende interieurstijlen past. De synergie binnen de Calligaris Group heeft Ditre Italia geholpen zijn grenzen te verleggen en innovatieve ontwerpen te blijven leveren die inspireren en verheffen. Deze collecties belichamen niet alleen de evolutie van een merk, maar ook een levensstijl – een viering van individualiteit en verfijning.

Door te kiezen voor Ditre Italia kies je niet alleen voor meubilair, maar voor een verhaal van passie, toewijding en tijdloze schoonheid die je huis transformeert in een meesterwerk van design.

Scroll to Top