model Riga 04
Meson's keuken model Riga 01

GEMAAKT IN ITALIË SINDS 1964

Bij Meson’s is onze erfenis doordrenkt van een diepe passie voor kwaliteit en esthetische pracht. Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar, hebben we ons toegelegd op het vervaardigen van keukens die gedreven worden door passie en verbeeldingskracht. Onze reis is er een van luisteren, onderzoeken en voortdurende innovatie, omdat we geloven dat ware vooruitgang verschillende paden bewandelt.  Voor ons betekent “innovatie” niet simpelweg het verleden vervangen door het heden; het is een delicate balans tussen traditie en moderniteit. Onze zoektocht naar nieuwe ontwerpoplossingen omarmt ervaring en integreert deze met de tijdloze waarden die we koesteren. We bieden materialen aan die niet alleen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen maar ook in harmonie zijn met de omgeving. Harmonie en schoonheid zijn voor ons geen luxe, maar essentiële elementen die ons innerlijk verrijken. 

Het merk Meson’s, ontstaan in 1964 en voor een aantal jaren deel uitmakend van de Zanussi Group, is nu in handen van Gabriele Piovesana en wordt ondersteund door zijn drie zonen: Loris, Maurizio en Stefano. Deze familiegedreven onderneming omarmt het erfgoed en de expertise die door de jaren heen zijn ontwikkeld, terwijl ze tegelijkertijd blijft evolueren en vernieuwen. Elke keuken die we creëren, vertelt een verhaal van vakmanschap en toewijding. Onze ontwerpen zijn een samensmelting van functionaliteit en verfijning, waarbij vormen en combinaties naadloos samenkomen om een tijdloze elegantie te bieden die een thuis verrijkt. 

Bij Meson’s gaat het niet alleen om keukens; het gaat om het koesteren van een levensstijl die gedijt op kwaliteit, schoonheid en het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van inspiratie en vreugde vormen

Meson's keuken model Riga 10
Meson's keuken model Slim 01
Scroll to Top